Nyheter

Ekstra julegave fra GIVAS (01.12.2017)

Får du papirfaktura fra GIVAS? Hvis du inngår avtale om AvtaleGiro eller eFaktura innen 20. desember, er du med i trekningen av kr. 1000,-

- Vi ønsker å få flest mulig av kundene våre over på AvtaleGiro og eFaktura, sier daglig leder i GIVAS, Hanne Rolsdorph. - Vi trekker ut fem personer som får 1000 kroner hver i reduksjon på neste faktura i mars*. For å være med i trekningen, må kunden tegne ny avtale om AvtaleGiro eller eFaktura innen forfall 20. desember, forklarer hun.

Velg både AvtaleGiro og eFaktura
Økonomiavdelingen anbefaler en kombinasjon av AvtaleGiro og eFaktura. Da blir fakturaen trukket automatisk og kunden kan samtidig se fakturaen i nettbanken. Årets siste faktura for kommunale avgifter ble sendt med posten denne uken og er på vei til postkassen til GIVAS sine kunder i Kongsvinger, Eidskog, Nord-Odal og Grue med forfall 20. desember.

Slik gjør du det:
AvtaleGiro er tilpasset deg som ønsker automatisk betaling av regningene dine. Med denne løsningen sørger banken din for at de faste regningene betales direkte fra konto på forfallsdato. Du får god oversikt ved at du får varsel minst 7 dager før forfall, og kvittering med forklarende tekst på kontoutskriften.

eFaktura er for deg som har nettbank og ønsker å betale regningene selv. Med eFaktura får du regningene ferdig utfylt rett i nettbanken. Du kan selv endre forfallsdato og beløp før du godkjenner betalingen. Du inngår avtalen i nettbanken. eFaktura-referansen finner du på fakturaen.

Når du velger både AvtaleGiro og eFaktura, vil belastningen bli utført automatisk på forfallsdato med AvtaleGiro, og eFaktura med spesifikasjon av fakturaen vil fungere som varsel for betalingen. Du vil motta varsel per e-post når eFakturaen er tilgjengelig i din nettbank. For å få denne kombinasjonen må du inngå både AvtaleGiro og eFaktura-avtale.

Faktura på e-post
Et tredje alternativ er å få faktura rett på e-post. Dersom du ønsker dette, kan du kontakte Servicetorget i Grue kommune på telefon 62 94 20 00 eller e-post post@grue.kommune.noDet er Grue kommune som sender ut interkommunale avgifter for alle kommunene som er tilknyttet GIVAS.